MENIU

Toni Grecu: Prostul şi impozitul

Foto: România Liberă

Stimati telespectatori, e groasa! Fotbalul romanesc este in pericol. Ies la iveala mizeriile. Era de asteptat, dar coruptia nu e simpla, ea este dublata de prostie.

In general, cei care fac bani si sunt stapani intr-un sistem dubios precum cel al fotbalului romanesc sunt considerati oameni inteligenti. Gresit, domnilor! Sunt prosti de-a dreptul. Un anume domn Penescu, despre care eu mare lucru nu stiam, nefiind microbist, a pastrat la el in birou inregistrarea momentului in care ii dadea spaga sefului arbitrilor din Romania, Gheorghe Constantin, in septembrie 2007, inregistrare care a ajuns pe mana DNA dupa o perchezitie facuta in casa respectivului. Sugestiv e titlul filmuletului facut de Penescu: "spaga GC".

Stirea aceasta am citit-o pe un site care la subsol avea comentarii de la cititori. Primul comentariu mi se pare perfect: "Daca e adevarat, trebuie judecati si pentru infractiunea de prostie". Asa-i, cititorul respectiv are perfecta dreptate. Asta, daca prostia ar intra sub incidenta noului Cod Penal, ceea ce nu se va intampla niciodata fiindca nu ne-ar ajunge puscariile. Prostia trebuie sa circule liber. asta-i rostul ei. Sa fie vesela, odihnita si surprinzatoare.

 

Citeşte mai mult în România Liberă 

Mai multe articole despre:
DNA fotbal arbitri