MENIU

Timişoara ar da două milioane de euro, pe Roman, de la FC Braşov

Foto: NewsIn

După eşecul negocierilor cu Janos Szekely, Marian Iancu s-a orientat spre braşoveanul Mihai Roman, pe care e dispus să dea mai mult decât dublu decât a oferit pentru stelist.

FC Timişoara încearcă să se întărească în perspectiva meciurilor pe care le mai are de jucat în această toamnă în cupele europene.

Patronul echipei, Marian Iancu, a declarat agenţiei NewsIn că a înaintat o ofertă clubului FC Braşov pentru mijlocaşul dreapta Mihai Roman, de aproximativ două milioane de euro, şi negocierile se vor purta săptămâna viitoare. "Noi am făcut o ofertă pentru Roman, de la Braşov, în jurul sumei de două milioane de euro. Vom discuta săptămâna viitoare. Tipul lui Mihai Roman se aplică bine pe ceea ce căutăm noi pentru flancul drept", a spus Iancu.

FC Timişoara s-a reorientat către Mihai Roman după ce a fost refuzată de mijlocaşul Stelei, Janos Szekely, care nu a fost de acord cu salariu oferit. În ultima etapă de campionat, la Vaslui, Mihai Roman (24 de ani) a fost autorul unui gol de excepţie, dintr-un unghi imposibil. În sezonul trecut al Ligii I, primul din carieră, a marcat trei goluri în 31 de mecuri jucate pentru FC Braşov.