MENIU

Tiger Woods, rănit într-un accident de maşină

<descriere>

Celebrul jucător de golf a suferit vineri un accident de maşină în apropierea casei sale, pe când se afla la volanul unui autoturism marca Cadillac. Potrivit informaţiilor din presa internaţională, Tiger Wodds a lovit un hidrant cu autoturismul său, apoi a intrat într-un copac.

Woods a fost dus de urgenţă la spital. Iniţial, primele informaţii din presa americană anunţau că sportivul este destul de serios rănit, însă agentul său, Mark Steinberg, susţine că starea sănătăţii lui Woods este bună.

Potrivit informaţiilor oferite presei de pompierii din Florida care au sosit la locul accidentului, cauza accidentului nu este cunoscută, însă consumul de alcool este exclus.  Poliţia a demarat o anchetă.

Pe site-ul oficial al sportivului nu apare nicio menţiune legată de accidentul suferit de acesta.  Tiger Woods a fost internat în spital, însă primarul localităţii unde locuieşte acesta a anunţat că, în cursul zilei,  jucătorul de golf a fost externat.

Woods, 33 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi ai planetei, s-a întors recent la proprietatea sa de 2.4 milioane de dolari, din Isleworth, din apropiere de Orlando (Florida), unde s-a petrecut accidentul. La începutul săptămânii a participat la un meci de fotbal american în Stanford, între echipa locală şi California Golden Bears.

Woods este jucătorul de golf care a bătut toate recordurile de precocitate. Este cel mai tânăr câştigător al Mastersului, cel mai tânăr număr 1 mondial şi cel mai tânăr jucător care a câştigat 50 de turnee din circuitul PGA.

 

Mai multe articole despre:
accident Tiger Woods gol Accident maşină