MENIU

The Charlatans vin la Bucureşti, pe 4 iulie

Foto: www.tomsheehan.co.uk

Trupa britanică The Charlatans, cunoscută în anii '90 pentru piese ca "The Only One I Know", "Then" sau "Over Rising", va concerta la Bucureşti pe 4 iulie, în cea de-a patra zi a Festivalului B'estfest.

The Charlatans s-au lansat la începutul anilor '90, cu un stil care combina rockul psihedelic cu genurile indie şi dance. Trupa a lansat, până în prezent, zece materiale discografice, cel mai recent "You Cross My Path", fiind lansat în mai 2008. Britanicii au mai cântat în România în 2007, în deschiderea concertului susţinut de Roling Stones.

B'estfest 2009, ajuns la a treia ediţie, va avea loc în complexul Romexpo din Capitală, în intervalul 1-5 iulie, printre artiştii confirmaţi numarându-se The Killers şi Patrice în „Ziua Zero”, Moby şi Motorhead, pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand şi The Faint, pe 3 iulie, The Charlatans şi The Ting Tings, pe 4 iulie, şi Manowar şi Holyhell la AFTERSHOCK, pe 5 iulie. Biletele costă între 110 şi 150 de lei pe zi, în funcţie de data la care sunt cumpărate.
Mai multe articole despre:
festival concert The Charlatans bestfest