MENIU

Testul de Afacereză revine la The Money Channel

Foto: afacereza.ro

Testul de Afacereză, singura emisiune de cultură economică din România, revine la The Money Channel cu noi provocări şi premii atractive. Noul sezon debutează pe 1 octombrie cu o ediţie specială moderată de Sorin Freciu.

Lansată în martie 2008, emisiunea Testul de Afacereză s-a impus în foarte scurt timp ca referinţă pentru pasionaţii de economie. "Am gândit acest concurs pentru cei care ştiu să rişte, stăpânesc concepte economice şi au calităţi de lider. Ne-am propus totodată să contribuim la o mai bună cunoaştere a domeniilor economiei asumându-ne un rol educativ, iar feedback-ul a fost pe măsură", spune Sorin Freciu, gazda consacrată a emisiunii.

Quiz-show-ul interactiv pe teme economice s-a bucurat de un mare succes, oferind posibilitatea concurenţilor să-şi testeze cunoştinţele de "afacereză", dar şi de a câştiga premii substanţiale în bani. La scurt timp de la lansarea din 2008, succesul emisiunii era confirmat, dovada cei 5.000 de candidaţi care s-au înscris la preselecţii pe site-ul concursului www.afacereza.ro.

"Ne-am propus să arătăm că The Money Channel nu este doar pentru specialiştii în pieţe de capital, bursă sau top manageri, ci se adresează oricărei persoane interesate de economie. De altfel, Testul de Afacereză este parte a campaniei de imagine "Vorbeşti afacereza?", lansată la acea vreme de postul de televiziune. De fapt emisiunea promovează cultura de business, cu scopul clar de educa publicul în această privinţă şi cred că am reuşit să facem asta într-un mod interactiv, distractiv… şi cu mult succes. Din această toamnă revenim în forţă, iar cei mai buni vorbitori de afacereză vor avea acum ocazia de a câştiga nu numai premii în bani, dar şi în obiecte", adaugă Sorin Freciu.

Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să se înregistreze pe www.afacereza.ro. Începând cu această săptămână, în fiecare zi de luni, în paginile Business Standard, vor fi publicate "legitimaţiile de afacereză", pe baza cărora este permisă participarea la preselecţia emisiunii. Ca o excepţie, în săptămâna 21-25 septembrie, legitimaţiile vor putea fi găsite zilnic în ziar.

Cititorii fideli Business Standard pot câştiga un avans considerabil la Testul de Afacereză. Astfel, din 29 septembrie, cei care citesc cotidianul de afaceri în fiecare zi vor putea acumula punctele publicate în paginile ziarului. Concurenţii cu cel mai mare număr de puncte astfel acumulate primesc puncte suplimentare în concursul televizat. Mai mult, una dintre întrebările din concurs va fi din paginile Business Standard, deci cei care citesc cu atenţie ziarul au şanse suplimentare de câştig.

Emisiunea Testul de Afacereză se va difuza în fiecare săptămână, de luni până joi, cu începere de la ora 22:00, la The Money Channel. Ediţia Specială din 1 octombrie va avea ca invitaţi în platou vorbitori nativi de afacereză. Cei care se vor înscrie în concurs vor avea şansa să înveţe de la jucătorii din business, dar şi să se familiarizeze cu formatul emisiunii.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere intră pe www.afacereza.ro.