MENIU

Testul de Afacereză a desemnat câştigătorul Finalei Mici

Cristina Ovezea ştie afacereza

Cristina Ovezea i-a învins joi seară pe Răzvan Gabriel Anton (21 ani, student) şi pe Sebastian Zurini (20 ani, student), semifinaliştii ediţiilor de marţi şi miercuri ale acestei săptămâni. Ea a rămas în cursa finală alături de Sebastian Zurini pe care l-a învins având 30 de puncte în avans.

Concursul pe teme economice Testul de Afacereză a desemnat joi, 10 decembrie, câştigătorul Finalei Mici: Cristina Ovezea. Economista, în vârstă de 25 de ani, a câştigat un tablou în valoare de 3000 de euro, marele premiu al acestei finale. Lucrarea, intitulată „Peisaj bucureştean (în faţa Ateneului)\" este realizată de pictorul Spiru Chintilă şi este oferită de Casa de Licitaţii Artmark.

Cristina Ovezea i-a învins aseară pe Răzvan Gabriel Anton (21 ani, student) şi pe Sebastian Zurini (20 ani, student), semifinaliştii ediţiilor de marţi şi miercuri ale acestei săptămâni. Ea a rămas în cursa finală alături de Sebastian Zurini pe care l-a învins având 30 de puncte în avans.

Semifinalele pentru calificări în Finala Mică au avut loc în perioada 7-9 decembrie, când s-au întâlnit cei nouă ocupanţi ai locului doi la Ediţiile Săptămânii ale concursului.

În perioada 14-16 decembrie vor avea loc semifinale Testului de Afacereză, când se vor întâlni cei nouă ocupanţi ai locului întâi la Ediţiile Săptămânii. Cei trei finalişti vor câştiga câte un laptop. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar marele câştigător al Testului de Afacereză va pleca acasă cu un Opel Vectra OPC în valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas Opel şi un Executive MBA în valoare de 21.000 de euro oferit de CEU Business School.

Ceremonia de decernare a premiilor din cele două finale va avea loc, joi, 17 decembrie, în cadrul Galei Economia în 2010 organizată de Divizia Business Media Realitatea - Caţavencu şi va fi transmisă în direct la The Money Channel.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga şi se difuzează de luni până joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului, detalii câştigători şi premii accesează www.afacereza.ro.