MENIU

Tenis - "Cneazul" Pavel se va retrage într-un meci cu Goran Ivanisevic

Foto: NewsIn

Tensimanul Andrei Pavel va juca ultimul meci din carieră la Arenele BNR. În cadrul BCR Open România, Pavel va disputa un joc demonstrativ cu croatul Goran Ivanisevic, a anunţat, marţi, organizatorul turneului, Bogdan Enoiu.

"Unul dintre punctele de atracţie ale acestui turneu va fi ultima participare a unui mare jucător al României, Andrei Pavel, care şi-a făcut pe deplin datoria şi merită cu prisosinţă o retragere pe măsură. Meciul său va fi cu Goran Ivanisevic", a afirmat Bogdan Enoiu.

Până la partida cu Ivanisevic, Pavel va mai juca o dată pentru România în Cupa Davis, în meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială, programat în perioada 18-20 septembrie.

Acesta a mai spus că unul din cele trei wild-carduri îi va fi oferit tânărului tenisman român Petre Luncanu, urmând ca ultimele două să fie stabilite până vineri seară.

Un alt meci demonstrativ al turneului va fi la dublu, între perechile Yannick Noah/Mansour Bahrami şi cuplul Andrei Pavel/Ilie Năstase, care este programat joi, 24 septembrie.

Tragerea la sorţi a tablourilor va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, la Arenele BNR.

Turneul BCR Open România se va desfăşura în perioada 19-27 septembrie.