MENIU

Tehnologia NVIDIA SLI este inclusă pe plăcile de bază Intel X58

Foto: NVIDIA

NVIDIA Corporation a anunţat joi că Intel Corporation a primit licenţa pentru a integra tehnologia NVIDIA SLI în plăcile de bază Intel DX58SO destinate procesoarelor Intel Core i7.

Ca rezultat, utilizatorii care dispun de o placă de bază Intel X58 şi un  procesor Core i7 îşi pot echipa acum PC-urile cu orice combinaţie a unităţilor de procesare vizuală NVIDIA GeForce, inclusiv Quad SLI, pentru cea mai avansată experienţă de procesare vizuală.

“Includerea tehnologiei NVIDIA SLI pe plăcile de bază Intel DX58SO reprezintă o realizare importantă,” a declarat Clem Russo, vicepreşedinte şi general manager al Channel Desktop Platform Group din cadrul Intel Corporation.

“Plăcile de bază din seria Extreme cu procesoarele avansate Core i7, împreună cu unităţile de procesare vizuală NVIDIA GeForce, constituie cea mai rapidă platformă de gaming adresată utilizatorilor. Este ceea ce utilizatorii ne-au solicitat de mult, pentru a putea juca cele mai noi jocuri de pe piaţă la maximă calitate.”

Ca rezultat al anunţului de joi, tehnologia NVIDIA SLI este disponibilă pe toate platformele PC pentru utilizatori dezvoltate pe procesoarele Intel Core i7.

Pe lângă performanţe grafice, unităţile de procesare vizuală NVIDIA GeForce le oferă utilizatorilor şi tehnologia NVIDIA PhysX pentru o imersiune totală în lumea jocurilor, tehnologia NVIDIA 3D Vision pentru o experienţă stereoscopică 3D a jocurilor şi suport pentru CUDA, o arhitectură de procesare concepută pentru accelerarea aplicaţiilor complexe precum codarea video şi rularea filmelor în formatul de înaltă definiţie.





Mai multe articole despre:
Intel Nvidia