MENIU

Teatrul Naţional Bucureşti vă propune "Şapte dintr-o lovitură"

Cei mai noi membri ai echipei TNB fac echipă în această stagiune, la Sala ATELIER în spectacolul "Şapte dintr-o lovitură" de Lia Bugnar, regia Ion Caramitru.

Piesa "Şapte dintr-o lovitură" este scrisă special pentru actorii nou veniţi în trupa TNB de către Lia Bugnar, actriţă şi autoare de texte dramatice.

Un spectacol cu şi despre tineri, a cărui acţiune se întâmplă într-un studio de televiziune. Un spectacol despre oameni, despre disperare, speranţă, situaţii limită, despre cât şi cum eşti dispus să faci pentru a reuşi.

Cei şapte tineri actori sunt, în ordinea intrării în scenă, Victoria Dicu, care interpretează rolul Marinei, Ana Macovei - Fefe, Mihai Calotă - Gabi, Florin Lăzărescu - Bobo, Axel Moustache - Luca, Florina Gleznea, care interpretează la dublură personajul Ema şi Alexandru Nedelcu - Nick.

Alături de foarte tinerii actori, pe scenă se află Carmen Ungureanu, în rolul Clarei şi Lia Bugnar, în rolul Emei.

Cel care a semnat regia şi scenografia este însuşi directorul Teatrului Naţional Bucureşti, Ion Caramitru.

Cum s-a ajuns aici? Iată filmul evenimentelor:

  • 1-3 octombrie 2007 - după 17 ani se organizează concurs la TNB - 150 de candidaţi din care sunt aleşi 7. Şi pentru că trebuie prezentaţi publicului cum se cuvine, a apărut ideea unui text comandat pentru ei, misiune pentru care a fost aleasă Lia Bugnar.
  • 25 octombrie 2008 - premiera oficială a spectacolului "Şapte dintr-o lovitură"

Iar din 23 noiembrie Teatrul Naţional Bucureşti vă aşteaptă să-i vedeţi în acţiune pe cei mai tineri membri ai echipei TNB.

Mai multe articole despre:
actori premieră spectacol TNB