MENIU

Tăriceanu: PNL nu trebuie să fie căţeluş al PSD

Călin Popescu Tăriceanu face apel la cumpătare din partea liberalilor

Liderii liberali trebuie să se gândească bine înainte să ia o decizie în ceea ce priveşte strategia partidului după alegeri, menţionând că PNL nu trebuie să se lase condus exclusiv de \"ura împotriva lui Băsescu\", consideră Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul premier liberal consideră că \"graba în luarea unor atitudini şi unor decizii este complet nejustificată\" şi recomandă aşteptarea rezultatelor definitive. \"Nu se iau decizii pe baza unor exit-poll-uri\", a declarat pentru MEDIAFAX Călin Popescu Tăriceanu.

\"PNL-ul trebui să plece de la o analiză a situaţiei şi anume luni în şir de criză politică şi economică foarte gravă la care trebuie găsită o soluţie, iar această soluţie nu trebuie să se bazeze exclusiv pe ura împotriva lui Băsescu. Eu cred că trebuie găsită o soluţie raţională care să fie în interesul general, în interesul ţării, şi sigur această soluţie nu poate să fie decât o soluţie politică la care PNL trebuie să-şi aducă contribuţia ca unul din cele trei mari partide politice din România\", a adăugat fostul lider PNL.

\"Nu avem încă rezultatul oficial al alegerilor, alegerile trebuiesc validate, dar cred că o analiză şi o dezbatere pe acest subiect sigur că trebuie făcute fără doar şi poate, fără ca să persistăm în această atitudine de a ne considera un fel de căţeluş al PSD-ului\", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

 

Mai multe articole despre:
null