MENIU

Tăriceanu, Olteanu şi Motreanu, posibili parteneri în echipa de campanie a lui Antonescu

Foto: NewsIn

Romeo Stavarache, şeful campaniei PNL, a declarat, vineri, pentru NewsIn, că în alcătuirea echipei pentru prezidenţiale este dispus să colaboreze cu toţi cei care vor \"să pună umărul\", neexcluzându-i pe fostul lider al partidului Călin Popescu Tăriceanu ori pe apropiaţi de-ai săi, precum Dan Motreanu.

Potrivit liberalului, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, precum şi toţi acei colegi dispuşi să vină în echipă "să pună umărul" sunt bineveniţi să-l ajute în campanie.

Despre fostul secretar general al PNL, Dan Motreanu, Stavarache a precizat că a fost propus inclusiv de el pentru a face parte din echipa de campanie. Stavarache a precizat că, printre numele celor care se vehiculează că ar urma să facă parte din echipă se află şi cel al lui Marian Petrache.

Surse din PNL au precizat, pentru NewsIn, că fostul secretar general al partidului, Dan Motreanu, s-ar putea ocupa, la prezidenţiale, de organizarea evenimentelor de campanie, iar Marian Petrache, de reţeaua electorală.

De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu, fostul preşedinte al partidului, ar urma să facă parte din echipa de coordonare politică, alături de Ludovic Orban, Teodor Meleşcanu ori Varujan Vosganian. În această echipă ar putea fi cooptat şi Bogdan Olteanu.

De altfel, Tăriceanu a fost prezent, alături de Crin Antonescu, la ultimul eveniment legat de prezidenţiale, la lansarea platformei de candidat, când cei doi au stat unul lângă celălalt.

Discuţiile despre echipa de campanie pentru prezidenţiale ar urma să fie definitivate în cadrul viitoarei şedinţe a Biroului Politic Central, care s-ar putea desfăşura luni.