MENIU

Târgul de Rechizite şi Carte în zona Parcului Kiseleff

Foto: calificativ.ro

Enciclopedii pentru copii, ghiozdane imprimate cu personaje din desene animate şi penare care mai de care mai colorate, dar şi cercei, icoane pe coji şi poze istorice ale Bucureştilor, sunt lucrurile care au fost propuse de Târgul de Rechizite şi Carte organizat în zona Parcului Kiseleff.

Părinţii au putut alege din game variate de ghiozdane şi penare, cu preţuri cuprinse între 15 şi 180 de lei, respectiv  între 8 şi 30 de lei.
Albă-ca-Zăpada, Barbie, Hannah Montana şi Spiderman s-au numărat printre personajele preferate de producători pentru imprimeurile de pe caiete, ghiozdane, penare şi chiar creioane sau pixuri.

Printre rechizitele fără de care niciun elev nu poate începe şcoala, Târgul a propus şi cercei sub formă de buburuze, fructe sau fluturaşi pentru fetiţe, iar pentru băieţi, dinozauri, roboţi sau maşini luxoase de jucărie.

Pentru micuţii care doresc să studieze în timpul liber, participanţii la târg au oferit enciclopedii, atlasuri geografice şi cărţi de informatică.

Târgul a fost destinat şi adulţilor, care au putut cumpăra icoane pictate pe sticlă, dar şi pe coji de copaci, cd-uri cu muzică clasică, cărţi de bucate sau cărţi pentru îngrijirea copiilor. 

Mai multe articole despre:
şcoală elevi târg Bucureşti carte rechizite parc