MENIU

Crima de pe autostrada A1. Afaceristul turc care a ucis-o pe Mirela a făcut o criză la expertiza psihiatrică. Cartea jucată de avocatul apărării

Crima de pe autostrada A1. Afaceristul turc a făcut o criză la expertiza psihiatrică. Cartea jucată de avocatul apărării/ Arhivă foto

Este haos în cazul femeii găsite moarte lângă autostrada A1. Turcul acuzat de crimă a început să plângă și să urle în momentul expertizei psihiatrice, iar traducătorul și legiștii nu au mai putut comunica cu el. Avocatul turcului susțin că acesta ar suferi de afecțiuni grave precum epilepsie și schizofrenie. Anchetatorii vor să vadă dacă acesta a avut discernământ în momentul crimei. Rezultatele vor veni zilele următoare. 

Conform unor surse, inculpatul a avut o criză în momentul în care a fost dus la medicina legală. A început să plângă și să urle, iar timp de 15 minute traducătorul și medicii n-au putut comunica cu el.

Astfel de momente a mai avut și în arestul din Târgoviște. Urmează de asemenea să fie făcute și percheziții informatice.

Cazul femeii tranșată și aruncată lângă autostrada A1: Rudele asasinului turc spun că e bolnav

Pe de altă parte, dezvăluiri cutremurătoare apar în timpul anchetei, aruncând o lumină crudă asupra evenimentelor din ziua crimei. Se pare că între turc și Mirela exista o relație de câțiva ani, iar aceasta din urmă era dependentă financiar de el.

Bărbatul este acum în arest preventiv pentru omor și ar putea să petreacă 20 de ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat. 

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat rămășitele la marginea autostrăzii, dus la RECONSTITUIRE