MENIU

Ţara jafurilor: O casă de de schimb valutar din Curtea de Argeş a fost spartă

foto: NewsIN
Purtătorul de cuvânt al IPJ ARgeş oferă detalii despre jaf

O casă de schimb valutar din Curtea de Argeş a fost spartă vineri dimineaţă. Poliţiştii au prins în flagrant doi indivizi chiar în momentul spargerii, la foarte scurt timp după declanşarea alarmei. Alţi cinci suspecţi au fost identificaţi şi reţinuţi ulterior.

Oamenii legii aflaţi în patrulă în jurul orei 5.00 dimineaţa au surprins doi suspecţi încercând să spargă o casă de schimb valutar. Cei doi suspecţi sunt învârstă de 44 şi 36 de ani, ambii din judeţul Călăraşi, fac parte dintr-o grupare de spărgători de case de amanet şi schimb valutar şi erau monitorizaţi de mai multă vreme.

Poliţiştii argeşeni au prins alţi cinci suspecţi în cazul spargerii de la casa de schimb valutar. Suspecţii au fost găsiţi într-o pădure din localitatea Băiculeşti. Anchetatorii au organizat filtre în toate localităţile de lângă Curtea de Argeş, la acţiunea de căutare a principalilor suspecţi participând poliţişti şi jandarmi cu câini specializaţi.

Patru indivizi au reuşit să fugă, azi dimineaţă, într-un autoturism înmatriculat în Italia, însă au fost urmăriţi de echipajele poliţiei şi asupra maşinii s-au tras şi câteva focuri de armă. Suspecţii au abandonat autoturismul şi au fugit în pădure.

Mai multe articole despre:
hoţi jaf suspecţi Curtea de Argeş casă de amanet