MENIU

Tamaş: La Atena ne aşteaptă iadul, dar trebuie să câştigăm

<descriere>

După ce au reuşit să rămână în cărţi pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa, dinamoviştii se gândesc deja la meciul ultimei speranţe, cu Panathinaikos, programat pe 16 decembrie.

Fundaşul Gabriel Tamaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în meciul cu Sturm Graz, crede că deşi şansele de calificare în 16-imile Ligii Europa sunt mici, \"câinii\" vor trebui să lupte pentru a ieşi victorioşi din \"iadul\" de la Atena.

\"Avem şanse puţine, dar reale. Mergem în Grecia să câştigăm şi va trebui să marcăm mai mult de un gol. Acolo este un iad adevărat, dar mergem să ne facem treaba şi să câştigăm. Nu trebuie să ne fie frică şi să avem aceeaşi determinare ca astăzi\", a spus Tamaş, la sport.ro.

Eroul lui Dinamo din meciul de joi seară, Marius Niculae, speră într-o nouă minune cum a fost cea de la Liberec, care a dus-o pe Dinamo în grupele Ligii Europa. \"Eu cred până în ultima secundă. Sper că vom putea să mai facem o minune ca la Liberec şi la Atena. Depinde doar de noi, sperăm să avem şi puţin noroc, pentru că nu e la îndemâna oricui să câştige la Panathinaikos\", a punctat \"Săgeată\", care speră ca după ce a adus victoria \"roş-albilor\" în meciul cu Sturm Graz, să pună umărul şi la calificare, peste două săptămâni.

Portarul Emilian Dolha a afirmat că este mândru de colegii săi şi de felul cum aceştia au luptat pentru a întoarce rezultatul, după ce austriecii au deschis scorul încă din minutul 5. \"Pentru un portar, fiecare meci e dificil, indiferent că joci cu Galatasaray, cu Astra sau cu Sturm Graz. Am demonstrat astăzi că putem crea un grup foarte puternic. Reacţia băieţilor a fost senzaţională, au alergat toţi, s-au dăruit şi am reuşit să câştigăm\", a afirmat Dolha.

Dinamo s-a impus, joi, pe teren propriu cu scorul de 2-1, în faţa austriecilor de la Sturm Graz, într-un meci din etapa a 5-a a grupei F din Liga Europa, în care au evoluat o repriză în inferioritate numerică. În urma acestui rezultat, Dinamo păstrează şanse matematice de calificare în 16-imi şi pentru asta trebuie să bată în ultima etapă la Atena, pe Panathinaikos, în faţa căreia a pierdut în tur cu 0-1.