MENIU

Taberele de vară satisfac preferinţele tuturor părinţilor

Foto: Realitatea TV

Taberele de vară nu mai sunt ce au fost odată. Sunt mult mai variate şi menite să se plieze pe dorinţele şi buzunarele românilor. Micuţii pot merge în tabere de vizitare, sportive sau de supravieţuire. Operatorii de turism vin cu oferte care îi fac şi pe părinţii mai pretenţioşi să aibă de unde să aleagă.

Părinţii care doresc să-şi trimită copiii în vacanţă aproape de casă pot opta pentru taberele în ţară. Există tabere în care cei mici au parte de activitate. Ei vizitează diferite locuri pitoreşti sau învăţă să se descurce singuri în situaţii limită. Preţurile pornesc de la 1.000 de lei şi cresc în funcţie de complexitatea serviciilor incluse.

Pentru copiii care vor să ajungă mari fotbalişti există tabere speciale. Părinţii îi pot trimite să se antreneze în taberele de fotbal ale echipelor AC Milan sau Manchester United. Îi costă între 930 şi respectiv 1.000 de euro pentru o săptămână, fără cheltuielile de transport.

Vedeta ofertelor poate fi considerată academia de fotbal David Beckham: cel mai ieftin program, cinci zile de antrenament intensiv şi o excursie la Londra costă 1.100 de euro pentru un copil, dar fără transport. Ceva mai scumpe de atât sunt taberele de limbi străine. În Franţa, Elveţia sau Italia, taberele ajung la 1.400 de euro.
Mai multe articole despre:
preţuri copii părinţi limbi străine tabere sport