MENIU

Sylvester Stallone va filma cu Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger pentru "The Expendables"

Foto: filmwad.com

Sylvester Stallone va filma o scenă cu Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger pentru filmul "The Expendables", pe care îl va regiza, a declarat actorul în ultima zi a Festivalului de Film de la Veneţia, unde îi va fi acordat un premiu special, scrie presa italiană.

"The Expendables", film bazat pe un scenariu scris de Stallone, va ajunge în cinematografe în 2010.

Prezent la Veneţia pentru a primi premiul Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker, actorul de 63 de ani a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre noul său proiect, The Expendables, dar şi despre cea de-a cincea parte din Rambo, The Savage Hunt. "Rambo V va fi bazat pe romanul  de James Byron Huggins şi va fi un film psihologic despre oamenii primitivi care se întâlnesc cu oamenii moderni", a spus Stallone.

Referitor la The Expendables, actorul a vorbit despre dificultatea de a aduce oameni de valoare în acelaşi timp în acelaşi loc. Filmul pe care îl va regiza, o poveste despre un grup de mercenari angajat să alunge un dictator african, îi va avea în distribuţie şi pe Jason Statham. Jet Li, Mickey Rourke şi Dolph Lundgren.

"Arnold, Bruce şi eu vom lucra împreună petru prima dată, probabil în două săptămâni, aşa că trebuie să îmi las barbă şi să mă pregătesc să filmez în Los Angeles", le-a mai spus Stallone reporterilor la Veneţia.
Starul american a mai declarat că The Expendables va încerca să aducă înapoi filmul de acţiune, într-o eră în care efectele digitale domină genul.

"Am vrut să fac un film mai mult despre oameni şi să fac lucrurile pe care le făceam în aniii '80 şi '90, când era mai multă acţiune fizică, cascadorii adevărate. Şi problema a fost găsirea unor anumite personalităţi care nu ar fi lucrat împreună, în mod normal, şi să le aduc împreună. E un fel de echipă de vis", a adăugat Stallone.

Actorul a mai anticipat o schimbare la Hollywood - trecerea de la filme cu buget mare la producţii independente, precum cele care i-au făcut celebri în anii '70 pe Martin Scorsese şi Francis Ford Coppola.

Mai multe articole despre:
Bruce Willis