MENIU

Suspectul de trafic de droguri din Braşov s-a predat şi a fost reţinut 24 de ore

Foto: radioomega.ro

Poliţiştii din Braşov îl căutau de 48 de ore. Celălalt tânăr, prins joi, în timpul unui flagrant, a fost arestat preventiv pentru 15 zile.

Suspectul reuşise să fugă în pădure imediat după ce poliţiştii au făcut uz de armă deoarece şoferul maşinii în care se aflau cei doi suspecţi de trafic de droguri nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor.

În autoturismul abandonat, ulterior, de indivizi, poliţiştii au găsit 600 de grame de haşiş.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii de la DIICOT Braşov şi a fost inculpat pentru trafic de droguri de risc şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, transmite corespondentul NewsIn. El va rămâne în arestul poliţiei.

Tribunalul a aprobat duminică propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile atât pentru trafic de droguri, cât şi pentru conducere fără permis. Bărbatul a reuşit să fugă de poliţişti joi, după ce oamenii legii au tras cu arma şi au reuşit să îl prindă pe partenerul său de afaceri. Cei doi au încercat să vândă haşiş poliţiştilor sub acoperire. Sâmbătă fugarul s-a prezentat la poliţie însoţit de un avocat şi s-a predat.

"L-am reţinut pe suspect pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile", declarase procurorul de caz Cristian Ichim, după ieşirea de la audieri.

Procurorul mai spusese că aceasta a fost cea mai mare captură de droguri de anul acesta de la Braşov, valoarea de piaţă a celor 600 de grame de haşiş fiind de 50-60 de lei pe gram, ceea ce ar fi însemnat ca traficanţii să încaseze cel puţin 35.000 de lei dacă drogurile ar fi ajuns pe piaţă.

Mai multe articole despre:
Braşov trafic haşiş suspect dorguri