MENIU

SURPRIZĂ într-un dosar de trafic de droguri. Doctorandul care verifica culturile de cannabis

Un doctorand verifica culturile de cannabis

Persoane cu o educaţie universitară fac parte din dosarul de trafic de droguri al lui Mihai Silviu Corduneanu. Unul dintre cei care verificau frecvent culturile de canabis de la ţară este doctorand în viticultură şi oenologie, scrie ziaruldeiasi.

Pe lista celor anchetati de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Informatica si Terorism (DIICOT) Iasi se afla si doi tineri cu o educatie inalta. Unul este doctorand in viticultura si oenologie, iar altul tocmai a obtinut diploma de disertatie in economie.

Cristi-George Malutan, zis "Georgica", are 27 de ani, este domiciliat in satul Buhalnita, comuna Cepelnita si traieste fara forme legale in municipiul Iasi. Numele tanarului se afla pe o lista restransă de doctoranzi ai Universitatii de Medicina Veterinara si Stiinte Agricole. Georgica este doctorand în viticultura si oenologie, iar în 2009 il avea ca profesor pe academicianul Valeriu Cotea. În prezent, Georgica conduce un Mitsubishi Lancer de culoare gri, iar pana in urma cu cateva zile se ingrijea de cultura de canabis a Cordunenilor.

Citeşte mai mult  în ziaruldeiasi.

Mai multe articole despre:
null