MENIU

Sulfina Barbu a primit aviz negativ în Parlament

foto: NewsIN
Sulfina Barbu: A contat ceea ce li s-a dictat de la partide deputaţilor şi senatorilor să voteze

Ministrul desemnat al Mediului, Sulfina Barbu, a primit aviz negativ în Comisiile reunite de administraţie publică din Parlament, cu 21 de voturi împotrivă şi 15 pentru.

"Nu sunt deloc surprinsă de votul din comisie. Era de aşteptat, aşa a fost stabilit de conducerile partidelor din Opoziţie. Ştiam lucrum acesta, nu a fost nicio surpriză. Nu a contat ce întrebări s-au pus, ce răspunsuri s-au dat. A contat ceea ce li s-a dictat de la partide deputaţilor şi senatorilor să voteze. Ştiu că eu stăpânesc acest domeniu, am pregătirea necesară pentru acest domeniu, iar votul în comisii este consultativ", a spus Barbu după audieri.

Întrebată care sunt şansele ca Guvernul Croitoru să treacă în Parlament, Sulfina Barbu a spus depinde de ce vor decide Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Marko Bela.

În cazul în care Cabinetul Croitoru nu va primi votul de încredere, Sulfina Barbu a confirmat că PD-L se gândeşte în primul rând să propună un premier politic. "Prima noastră opţiune este pentru cineva din partid. Cei din Opoziţie care s-au reunit la Grivco au venit şi au clamat că vor un independent, iar atunci când s-a oferit această soluţie de prim-ministru independent bineînţeles că decizia a fost de a nu vota", a conchis Barbu.

Mai multe articole despre:
parlament senatori deputaţi partide mediu Sulfina Barbu