MENIU

Subofiţerul acuzat de trădare este angajat al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei din MApN

FOTO: plasticsurgery101.blogspot.com

Subofiţerul acuzat de trădare este angajat al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, au declarat, luni, pentru NewsIn, surse apropiate anchetatorilor.

Subofiţerul MApN arestat pentru trădare şi bulgarul arestat pentru spionaj ar fi folosit informaţiile obţinute în favoarea Rusiei, conform unor surse judiciare, susţine cotidianul.ro.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă marţi, 3 martie, recursul subofiţerului Floricel Achim, angajat al Ministerului Apărării, acuzat de trădare prin transmitere de secrete, după ce Curtea de Apel Bucureşti a emis, în 28 februarie, mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele acestuia.

Cauza a fost constituită ca urmare a sesizării Serviciului Român de Informaţii  în cadrul activităţii de cooperare cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie si Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism, cercetările fiind efectuate cu sprijinul ofiţerilor Serviciului Roman de Informaţii , Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării si Inspectoratului General al Politiei Romane Direcţia Generală  de Combatere a Criminalităţii  Organizate. 
Mai multe articole despre:
MApN spionaj bulgar trădare