MENIU

Stuttgart, eliminată din Cupa Germaniei de o divizionară secundă

Foto: http://www.vfb.de

Adversara Unirii Urziceni din grupa G a Ligii Campionilor, VfB Stuttgart, cu Ciprian Marica integralist, a fost eliminată, marţi, în optimile Cupei Germaniei, de formaţia Greuther Furth, care activează în eşalonul secund.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Nehrig, în minutul 32.  Folosit titular, românul Ciprian Marica a ratat mai multe ocazii de gol, în minutele 14, 22 şi 40, iar cu trei minute înainte de final a lovit stâlpul din stânga porţii lui Loboue.

Tehnicianul lui Stuttgart, Markus Babbel, a folosit următoarea formulă: Lehmann - Osorio (Hilbert 71), Tasci, Delpierre, Boka - Trash - Kuzmanovic (Hleb 59), Hitzlsperger - Elson - Marica, Pogrebniak (Schieber 59).

Şvabii nu au mai câştigat niciun meci oficial de la 26 septembrie, când s-a impus pe terenul lui Eintracht Frankfurt, scor 3-0. De atunci, au mai disputat şase partide, în care a obţinut doar o remiză, chiar în partida cu Unirea Urziceni, din Ghencea.

VfB face parte din Grupa G a Ligii Campionilor, alături de Unirea Urziceni, FC Sevilla şi Rangers. Unirea a remizat pe teren propriu cu formaţia germană, scor 1-1, iar returul de la Stuttgart va avea loc la 9 decembrie.
Mai multe articole despre:
Cupa Germaniei eliminare Vfb stuttgart