MENIU

Sturm Graz contestă valoarea lui Dinamo

Austriecii pun înfrângerea pe seama propriilor slăbiciuni

Jucătorii austrieci susţin că trupa lui Ţălnar nu i-a surprins cu nimic şi pun înfrângerea pe seama propriilor greşeli şi incapacităţii lor de concentrare.

În 20 de meciuri jucate toamna aceasta în Europa League, echipele noastre de club au reuşit doar trei victorii. Două dintre ele Dinamo, împotriva aceleiaşi formaţii, Sturm Graz. Acest ultim succes, consemnat joi seara, a adus un entuziasm teribil în Ştefan cel Mare, deşi echipa are şanse infime să prindă locul doi, fiind obligată să câştige cu cel puţin 2-0 pe terenul lui Panathinaikos Atena.

Se vorbeşte de o nouă minune şi un nou început, însă din partea austriecilor culoarea victoriei \"câinilor\" este una cenuşie. \"Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, a jucat exact cum ne aşteptam, însă noi am fost cei care nu am reuşit să ne facem jocul. Am făcut prea multe greşeli şi am scăpat jocul din mână\", a declarat mijlocaşul Haris Bukva, spusele sale fiind susţinute şi de colegi. \"Nu am avut încredere în noi, am făcut multe greşeli şi nu ne-am creat nicio ocazie clară de gol\", a spus şi Andreas Holzl, care a adăugat: \"Nu trebuia să pierdem, mai ales că am condus din start. Din păcate, trebuie să acceptăm înfrângerea în faţa unei echipe care a evoluat în inferioritate numerică. Am jucat slab şi nu s-a văzut diferenţa de un om în plus\". La rândul său, fundaşul Ferdinand Feldhofer a spus: \"Începutul a fost foarte bun, nici nu ne puteam dori un start mai bun. Am crezut că o să câştigăm, mai ales când Dinamo a rămas în 10. Ne-am dorit, dar jocul nostru nu a mers\".

Mai multe articole despre:
Dinamo Panathinaikos Atena Sturm Graz Europa League