MENIU

Studenţii vor organiza acţiuni pentru a-i prinde pe administratorii care iau şpagă la cazare

Foto: wordpress.com
Ca să pună mâna pe cei care vând sau cumpără camere în cămin membrii UNSR se vor infiltra în rândul studenţilor

Echipaţi cu camere ascunse, mai mulţi studenţi justiţiari vor să pună capăt şpăgilor pentru obţinerea unui loc în cămin. Ei vor intra pe fir şi vor organiza flagranturi în rândul studenţilor, administratorilor şi intermediarilor. Mai ales că, preţul unei camere în cămin ajunge anul acesta şi până la o mie de euro.

Complexul studenţesc - Regie. Îl rugăm pe administratorul unui cămin să ne vândă un loc.

''Veniţi la mine după 1 octombrie'', răspunde senin administratorul.

Astfel de administratori de cămine vor fi vânaţi de membrii Uniunii Studenţilor din România, care pun pe roate, de mâine, DNA-ul studenţesc.

''Principalii vinovaţi sunt administratorii de cămine şi şefii de cămine. Studenţi sunt mulţi şi am prins studenţi, dar nu se rezolvă nimic, trebuie sa prindem mai mari'', susţine Ion Poenaru, preşdinte UNSR.

Ca să pună mâna pe administratori, intermediari şi studenţi care vând sau cumpără camere în cămine, membrii Uniunii Naţionale a Studenţilor din România se vor infiltra în rândul studenţilor şi se vor echipa cu camere ascunse.

Rectorii îi sprijină pe studenţii-justiţiari. Ei îi ameninţă cu exmatricularea pe cei pe cei care-şi vând locul din cămin şi cu disponibilizarea pe administratorii care se ocupă de astfel de lucruri.

Mai multe articole despre:
studenţi cazare rectori şpagă cămin administrator