MENIU

Studenţii de la Medicină din Timişoara au spus că în cămine se practică frecvent prostituţia

Foto: RTV
Studenţii de la Medicină au spus că în cămine se practică frecvent prostituţia

Crima din căminul studenţesc timişorean scoate la iveală o realitate şocantă. Tinerii acuzaţi că au ucis cu sânge rece un bărbat care beneficia de servicii sexuale se pare că făceau ceea ce mulţi alţii fac în acel cămin.

Sunt studenţi care au susţinut că unele camere ale căminului erau adevărate bordeluri. Tinerii arată cu degetul spre administratori, iar aceştia ridică din umeri. "Sunt studente de la Medicină sau de la alte facultăţi care sunt cazate acolo şi fac prostituţie pe bani în cămin. Ştie toată lumea despre asta", au declarat mai multe studente.

Studenţii au spus că nu o singură dată s-au trezit cu străini în cămin sau chiar la duşuri. "Intră tot felul de necunoscuţi, şi la duşuri te trezeşti cu tot felul de oameni care n-au nicio legătură cu căminu", au mai spus studentele.

Studenţii au spus că totul se petrece cu ştiinţa paznicilor şi a administratorului. "De paznici pot să zic că nu-şi prea fac datoria pe acolo. Oricine poate să intre în cămin sau să iasă, să fure, să facă tot felul de chestii. Ei nu-şi fac datoria acolo", au completat acestea.
"Administratorii ştiu chestia asta şi sunt mână în mână cu tot felul de oameni care fac chestia asta", au mai acuzat studentele.

Singurul care pare să nu ştie ce se petrece în propria ogradă este chiar administratorul căminelor. "Nu am cunoştinţă de aşa ceva, dar dacă acest lucru, să spunem, s-a întâmplat puteau să anunţe administraţia căminului sau să facă o sesizare în acest sens", a precizat directorul administrativ al Universităţii de Medicină din Timişoara.

Administratorul căminelor a spus că va instala camere de supraveghere pe holuri. Asta chiar dacă, în urmă cu doi ani, chiar studenţii s-au opus acestei soluţii.