MENIU

Streit, sămânţă de scandal la SV Hamburg

Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de
Foto: www.bild.de

Fotbalistul german de origine română Albert Streit s-a aflat în centrul unui incident produs, marţi dimineaţă, la antrenamentul formaţiei SV Hamburg, noul lider din Bundesliga.

Acum, când Hamburg visează la primul titlu după 26 de ani, lucrurile în sânul echipei nu par să stea tocmai perfect.

Cotidianul Bild a publicat, în ediţia online, o serie de fotografii care surprind o altercaţie între Streit şi coechipierul său Jerome Boateng, produsă în timpul şedinţei de pregătire de marţi dimineaţă. Motivul pentru care cei doi s-au luat la ceartă nu este precizat, însă imaginile arată că până la urmă ei s-au bruscat şi lovit reciproc.

Spiritele s-au calmat doar după intervenţia antrenorului Martin Jol, care l-a certat pe Boateng pentru faptul că a dat o amploare prea mare incidentului şi l-a trimis mai repede la vestiare, pentru a evita o nouă ceartă.

Albert Streit, ajuns la Hamburg în această iarnă, după ce a fost pus pe liber de Schalke 04, a preferat să dea uitării incidentul, în timp ce directorul sportiv Dietmar Beiersdorf, care a urmărit antrenamentul de pe margine, a afirmat că astfel de reacţii sunt, uneori, normale. "Aşa ceva se întâmplă de trei, patru ori pe an. Important este ca după aceea jucătorii să-şi strângă mâna şi să lupte din nou unul pentru altul în teren", a spus Beiersdorf.