MENIU

Străzile Barcelonei, locul preferat al turiştilor pentru sex - GALERIE FOTO

Foto: elpais.es
Foto: elpais.es
Foto: elpais.es
Foto: elpais.es
Foto: elpais.es

Se pare că arhitectura oraşului şi frumuseţea plajelor nu sunt singurele motive pentru care Barcelona este una dintre cele mai căutate atracţii turistice. Sexul pe străzile oraşului spaniol este ceva frecvent întâlnit.

Prostituatele de pe străzile Barcelonei nu se sfiesc să-şi satisfacă clienţii în văzul lumii, chiar în centrul oraşului, iar numeroase fotografii o dovedesc. Localnicii care au făcut publice pozele spun că turiştii pur şi simplu îşi dau jos pantalonii în mijlocul străzii pentru o partidă rapidă de sex sau sex oral, relatează El Pais.

Multe dintre prostituate sunt emigrante care îşi oferă serviciile pentru doar câţiva euro. "Fotografiile degradante ale unor tinere care îngenunchează sau se apleacă în faţa clienţilor sunt o dovadă clară a eşecului măsurilor împotriva prostituţiei în mediul urban", scrie publicaţie spaniolă.

Proprietara unui magazin povesteşte că în fiecare dimineaţă trebuie să cureţe trotuarul de prezervative folosite. "Este o ruşine. Fetele astea fac orice, şi abia se ascund după maşinile parcate", spune un vânzător. Un paznic de noapte, care urmăreşte camere de supraveghere de pe străzi, povesteşte că deseori trebuie să-şi întoarcă privirea dezgustat. Scenele de sex au loc pe străzile din centrul istoric al Barcelonei, în zona numită "La Boqueria".

Vineri, 78 de persoane au fost reţinute în urma unui raid al poliţiei pe străzile cartierului Ramblas din metropola spaniolă. Dintre acestea, numai 16 au fost în final arestate, dintre care două prostituate de naţionalitate nigeriană, doi brazilieni travestiţi şi alte 12 persoane care se află ilegal pe teritoriul Spaniei, potrivit El Pais.