MENIU

Stilistul Dârţă implicat într-un scandal de pedofilie

Foto: turnuldesomn.files.wordpress.com
Copii din mai multe centre de plasament erau ademeniţi de un individ, acuzat că este capul unei reţele de pedofilie, şi duşi la diverse petreceri.

Scandal de pedofilie în lumea mondenă. Potrivit poliţiei, copii din centre de plasament au fost duşi la petreceri de un individ acuzat că ar conduce o reţea de pedofilie. Ancheta a început după ce Direcţia de asistenţă socială sector 3 a sesizat că minorii dispăreau frecvent din centre.

Copii din mai multe centre de plasament erau ademeniţi de un individ, acuzat că este capul unei reţele de pedofilie, şi duşi la diverse petreceri.

"Îi ademeneau cu bani, produse cosmetice, excursii, petreceri mondene la care participau personalităţi din lumea modei în schimbul săvârşirii de raporturi sexuale orale şi acte cu caracter obscen", a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Două dintre aceste petreceri ar fi fost organizate, potrivit anchetatorilor, de stilistul Marian Dârţă. Acesta spune, însă, că a ajuns întâmplător la o petrecere ... mai dubioasă.

"M-am dus la o petrecere la acest şofer. Acolo erau mai multe persoane dubioase. Fiind luat la bord am făcut mişto de cineva, am auzit că există o casetă, nu neg această casetă în care am făcut mişto de un bărbat de vârsta mea, nu am văzut copii acolo, nu am văzut sexuri acolo, erau şi femei şi bărbaţi. Îmi pare rău că am intrat în acest complot", se scuză stilistul.

Cei cinci copii luaţi din centrele de plasament pentru a fi duşi la petrecerile din lumea mondenă au între 14 şi 15 ani. 

Doi dintre bărbaţii reţinuţi sunt acuzaţi de corupere sexuală, al treilea de pedofilie. 

Mai multe articole despre:
scandal pedofilie monden