MENIU

Steven Tyler spune că nu va părăsi trupa Aerosmith

Foto: dreamchimney.com

Solistul vocal al trupei rock Aerosmith, Steven Tyler, infirmă zvonurile conform cărora ar plănui să părăsească legendara formaţie în care cântă de aproape 40 de ani.

\"Vreau să merg la New York acum, însă nu voi părăsi Aerosmith\", a declarat Tyler, făcând referire la intenţia de a participa la un proiect al chitaristului Joe Perry.

Declaraţia vine după ce, săptămâna trecută, Perry afirmase că nu a mai vorbit cu Tyler de luni de zile, iar trupa este deja în căutarea unui nou solist vocal. \"Luni de zile, în turneele trupei, Steven a călătorit singur, a avut cabină separată şi nu ne vedeam decât pe scenă\", a mai spus chitaristul din Aerosmith.

Înainte de apariţia zvonurilor privind plecarea lui Tyler, bateristul Joey Kramer anunţase, în ianuarie, că Aerosmith a început să lucreze la un nou album, după pauza de un an pe care cei cinci membri au luat-o în 2008, pentru refacerea după diverse probleme medicale.

Trupa americană Aerosmith, înfiinţată la începutul anilor \'70, îi are în componenţă pe Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară), Brad Withford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (toboşar). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se află hit-uri ca \"I Don\'t Want to Miss a Thing\", \"Pink\", \"Crazy\", \"Cryin\"\" sau \"Janie\'s Got a Gun\".

Mai multe articole despre:
zvonuri trupa Aerosmith Steven Tyler formaţie Joe Perry