MENIU

Ştefan Stoica e dezamăgit de arbitrajul din meciul cu Rapid

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a acuzat, duminică, arbitrajul din meciul cu Rapid, pierdut de echipa sa cu scorul de 0-4, considerând că nu se impunea eliminarea lui Viera.

"Nu ştiu de ce nu suntem lăsaţi să jucăm, pentru că nu avem cea mai indisciplinată echipă din Liga I. Sunt total nemulţumit de aroganţa cu care suntem trataţi şi cred că vor să stăm cu capul în pământ. Nu ştiu ce să cred, nu-mi pot explica. La două faulturi, am rămas deja în 10 oameni. Ar putea să fie şi o întâmplare, nu ştiu ce să cred", a spus Ştefan Stoica.

Tehnicianul nu se aştepta ca echipa sa să piardă la o diferenţă atât de mare în Giuleşti: "Cu Rapid era greu şi 11 contra 11, dar niciodată nu m-am gândit că vom pierde cu o asemenea diferenţă de scor. Mă aşteptam ca Rapid să joace bine, e echipa cu cel mai frumos fotbal din Liga I. Până să rămânem în 10 oameni, nu cred că a fost o diferenţă prea mare între echipe".

În ciuda înfrângerii la scor, antrenorul argeşenilor şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţie. "Eu am fost foarte muţumit de jucătorii mei şi am veni în Giuleşti să jucăm fotbal, nu să stăm pe două linii şi să ne apărăm. Echilibrul s-a rupt în momentul în care arbitrul l-a eliminat pe Viera. Nu pot să-mi explic de ce numai la Internaţional se întâmplă astfel de lucruri", a mai spus Ştefan Stoica.

Rapid a câştigat, duminică, scor 4-0, partida de pe teren propriu cu nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a 8-a a Ligii I, şi a urcat pe locul 3 în clasament. Ivorianul Ousmane Viera a fost eliminat în minutul 27 pentru cumul de cartonaşe. Acesta a fost al patrulea cartonaş roşu încasat de un jucător al Internaţionalului, după cele primite de Cornel Frăsineanu (cu Oţelul şi Poli Iaşi) şi Marius Popa (cu FC Braşov).