MENIU

Steaua şi-a prezentat noile echipamente de joc pentru sezonul 2009-2010

Foto: www.steauafc.com

Clubul Steaua a prezentat, joi, echipamentele pentru sezonul 2009-2010, Sorin Ghionea, Bănel Nicoliţă şi Petre Marin fiind cei care au îmbrăcat noile ţinute de joc de ale roş-albaştrilor.

Pentru meciurile pe care Steaua le va disputa pe teren propriu în Liga I echipamentul a fost prezentat de căpitanul Stelei, Sorin Ghionea. Acesta va fi compus dintr-un tricou albastru cu mai multe dungi verticale roşii pe faţă, şort şi jambiere albastre. În cazul partidelor din cupele europene, singura diferenţă va fi că şortul o să aibă culoarea roşie.

Pentru jocurile din deplasare, echipamentul va rămâne la fel ca în sezonul trecut (verde fosforescent), singura diferenţă fiind felul în care vor arăta cifrele de pe spate, fiecare urmând să aibă pe ea sigla Stelei. Acest rând de echipament a fost prezentat de mijlocaşul Bănel Nicoliţă.

În premieră, Steaua are şi un al treilea echipament de joc pentru meciurile din deplasare şi din Cupa României, care va fi de culoare roşu închis, iar pe mânecile tricourilor vor fi două dungi albastre. Fundaşul veteran din lotul Stelei, Petre Marin, a fost cel care a prezentat acest echipament.

La prezentarea echipamentelor au participat din partea roş-albaştrilor preşedintele şi vicepreşedintele Stelei, Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor, dar şi Bobi Durbacă, directorul de marketing al clubului. Preşedintele formaţiei din Ghencea a dezvăluit că a fost deja la Amsterdam şi ales modelele de echipament pentru sezonul viitor.

Reprezentanţii firmei Nike, cea care produce echipamentele, au precizat că acestea sunt deja în magazine unde pot fi achiziţionate de doritori, singurul care nu poate fi cumpărat deocamdată fiind al treilea rând de echipamente, care va fi introdus în magazine în maxim o săptămână.

Pe de altă parte, a fost prezentată şi noua minge oficială a sezonului 2009-2010 a Ligii I, balon cu care Bănel Nicoliţă a făcut câteva jonglerii.