MENIU

Steaua - Rapid şi Craiova - Vaslui vor fi conduse de arbitri străini

Foto: oltrequotidiano.com

Derby-ul din Ghencea se va juca duminică, fără spectatori, şi ambele formaţii au căzut de acord să fie arbitrate de o brigadă de peste hotare. Dealtfel, există posibilitatea ca în etapa a 11-a să oficieze trei brigăzi din străinătate.

Clubul Steaua a trimis Comisiei Centrale a Arbitrilor o scrisoare prin care cere o brigadă din străinătate la derby-ul cu Rapid, iar giuleştenii sunt de acord şi vor transmite o cerere asemnătoarea la CCA în această după-amiază, au declarat agenţiei NewsIn surse din cadrul comisiei.

"La CCA a ajuns o cerere din partea Stelei, prin care se solicită arbitri străini la partida de duminică cu Rapid. Deocamdată, membrii comisiei nu pot începe să caute o brigadă, pentru că trebuie să fie şi cei de la Rapid de acord şi să trimită o hârtie oficială. După ce există acordul celor două cluburi nu va fi niciun fel de problemă", au dezvăluit sursele menţionate.

Managerul sportiv al Rapidului, Cristi Costache, a declarat pentru NewsIn că ştia de cererea înaintată de Steaua către CCA, iar alb-vişiniii îşi vor da acordul în cel mai scurt timp: "Chiar acum lucrăm la scrisoarea către Comisia Centrală a Arbitrilor şi vom cere arbitri străini, la fel ca şi Steaua. Luni după-amiază va ajunge la comisie cererea noastră". â

Derby-ul etapei a 11-a a Ligii I, dintre Steaua şi Rapid, se va disputa duminică, de la ora 20:00. Partida se va disputa cu porţile închise după ce roş-albaştrii au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a LPF în urma incidentelor de la jocul cu Gloria Bistriţa.

În altă ordine de idei, aceleaşi surse din cadrul CCA au afirmat că partida dintre Universitatea Craiova şi FC Vaslui va fi condusă de o brigadă din Spania, în timp ce pentru jocul dintre CFR Cluj şi FC Timişoara nu s-a primit nicio înştiinţare oficială că formaţiile ar dori arbitri străini.