MENIU

Steaua negociază cu Karlsruhe împrumutul pe un an al lui Ionuţ Rada

Foto: NewsIn

Managerul Stelei, Renzo Rossi, a declarat, sâmbătă, că gruparea din Ghencea se află în negocieri cu echipa din liga secundă germană Karlsruhe pentru împrumutul pe un an al fundaşului Ionuţ Rada, jucătorul urmând să meargă la începutul săptămânii viitoare să-şi negocieze salariul stagional.

"Ştiu că Ionuţ Rada va merge luni în Germania să discute cu Karlsruhe. Din câte ştiu eu va juca acolo un an sub formă de împrumut. Am discutat cu Bergodi despre situaţia lui şi am luat decizia să îi dăm voie să plece", a spus Renzo Rossi la GSPTV.

Fundaşul Stelei, Ionuţ Rada, s-a decis să se transfere de la gruparea bucureşteană, nemulţumit că nu intră în vederile conducerii tehnice a roş-albaştrilor. În schimbul transferului său, conducerea clubului din Ghencea solicită suma de 300.000 de euro.

Ionuţ Rada s-a transferat la Steaua de la rivala Rapid, în vara anului 2007. El a participat cu gruparea din Ghencea în Liga Campionilor, ediţia 2007-2008. În returul sezonului 2008-2009, fundaşul a fost împrumutat la CS Otopeni, iar în vară jucătorul a revenit în Ghencea, sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Gruparea germană, care s-a mai intersat de serviciile fundaşului la începutul acestui an şi oferea suma de 600.000 de euro pentru transferul acestuia, a retrogradat în sezonul trecut în liga a doua germană, după ce a terminat pe locul 17.
Mai multe articole despre:
Steaua împrumut Ionuţ Rada Karlsruhe