MENIU

Steaua - Lăcătuş a semnat joi un contract valabil până în decembrie 2010

Foto: www.stelisti.ro

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că antrenorul Marius Lăcătuş a semnat un nou contract cu Steaua şi, în această situaţie, nu crede că tehnicianul va dori să plece la Al-Hilal, care l-a ofertat pentru a-l înlocui pe Cosmin Olăroiu.

Becali a explicat că Lăcătuş i-a solicitat joi să semneze un nou contract cu Steaua, iar el a acceptat, spunându-i "să treacă acolo ce vrea el". Patronul stelist a dezvăluit că singura cerinţă a lui Lăcătuş a fost o clauză prin care să poată pleca în străinătate, dacă are o ofertă. "Eu i-am spus că nu e nevoie de aşa ceva, pentru că eu îl voi lăsa să plece. Era de acord să plătească dacă reziliază el contract, dar eu nu am nevoie de banii lui. Aşa s-a întâmplat şi cu Protasov, când trebuia să plătească nişte bani pentru rezilierea contractului, dar nu i-am vrut eu", a specificat Becali.

Acesta a fost sceptic în privinţa unei eventuale reveniri a lui Olăroiu la Steaua, însă a dat de înţeles că ar fi fericit dacă s-ar întâmpla acest lucru. "E ca şi cum m-aţi întreba dacă l-aş vrea pe Drogba în locul lui Kapetanos. Chiar dacă pleacă Lăcătuş, tot nu vine Olăroiu, pentru că are o ofertă mai mare", a fost de părere Becali.

La rândul său, Marius Lăcătuş a confirmat că a semnat cu Steaua un nou contract, care este valabil până în decembrie 2010. Totodată, acesta a confirmat că a fost contactat de Al-Hilal prin intermediul unui impresar, însă a ţinut să precizeze că nu a venit la Steaua pentru bani, şi nici nu va pleca din motive financiare din Ghencea.

Un site arab a anunţat joi că antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, este printre cei vizaţi să îl înlocuiască pe Cosmin Olăroiu pe banca lui Al-Hilal.

Altfel, Becali a mai menţionat că nu va vota ca Marian Iancu să devină persona non-grata în cadrul unei eventuale Adunări Generale constitute pentru a decide acest lucru. "Eu nu aş vota împotriva nimănui. Eu nu-l suport pe Marian Iancu, dar Timişoara trebuie să îi mulţumească pentru ce a făcut la echipă. E foarte greu să bagi bani în fotbal şi să nu-i mai vezi. Şi pentru ce să fie declarat persona non-grata? Că l-a jignit pe Mircea Sandu? Ăsta nu e motiv", a spus Becali, care consideră că nici el nu ar putea fi declarat non-grata, deoarece majoritatea Adunării ar vota în favoarea sa. "Maşina de vot nu funcţionează împotriva mea, împotriva lui Marian Iancu s-ar putea să funcţioneze", a spus Becali, care a fost de părere că singurii în stare să voteze împotriva sa ar fi "Paszkany, Iancu, Porumboiu şi probabil Bosânceanu".

În ceea ce priveşte meciul Stelei de la Braşov, Becali a mărturisit că singurul arbitru pe care nu şi-l doreşte la centru este Sorin Corpodean. "Te fură pe faţă. Păcat de el, că ar fi talentat. Se jură şi dacă-l prinzi cu raţa în gură, are un tupeu fantastic, ceva de neimaginat", a comentat Becali.

Steaua va întâlni, duminică, de la ora 15:00, în deplasare, formaţia FC Braşov, într-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.