MENIU

Steaua - Ionuţ Rada: "Dacă la Steaua nu pot juca, vreau să plec"

Foto: www.stelisti.ro

Fundaşul Stelei, Ionuţ Rada, a declarat, astăzi, că nu este mulţumit cu statutul de rezervă la formaţia din Ghencea şi îşi doreşte ca în această pauză competiţională oficialii stelişti să îi poată permite să se transfere la altă formaţie unde poate evolua meci de meci.

"Aş vrea să joc, nu mă mulţumesc doar cu salariul de la Steaua. Dacă aici nu se poate, vreau să plec. Ştiu că este o concurenţă acerbă pe postul de fundaşi centrali la Steaua, dar eu nu vreau să rămân o rezervă de lux. Eu sunt altfel de om, nu îmi place să câştig bani degeaba. Dacă atunci când am venit la Steaua ştiam că voi juca doar şase luni, semnam doar pe această perioadă. Având în vedere că nu am jucat, acum îmi este foarte greu să mai plec undeva. Deocamdată voi merge cu Steaua în primul cantonament şi rămâne să aştept ofertele. Degeaba vreau eu să plec dacă Steaua nu se înţelege la bani cu niciun alt club", a spus Rada.

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat că va conta pe fotbaliştii Ionuţ Rada şi Adrian Neaga pentru cantonamentele din această iarnă, deşi aceştia au fost declaraţi transferabili de conducerea clubului. Ionuţ Rada a sosit în Ghencea în 2007, dar a evoluat foarte rar, nereuşind să se impună în faţa cuplului de fundaşi centrali Dorin Goian-Sorin Ghionea.