MENIU

Steaua II a promovat în Liga a II-a

Foto: NewsIn

Echipa a doua a Stelei şi-a asigurat, vineri, matematic promovarea în Liga a II-a, după victoria de pe teren propriu cu gruparea Callatis Mangalia, scor 2-0, roş-albaştrii având un avans de 6 puncte faţă de ocupanta locului 2, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Golurile formaţiei antrenate de Leo Strizu au fost reuşite de Pedriel (31) şi Văduva (85). În afară de Pedriel, la echipa secundă au mai evoluat Tudose, Andrei Ionescu, Bicfalvi, Filip şi Luţu, jucători pe care Massimo Pedrazzini nu i-a oprit în lotul primei echipe pentru meciul cu Universitatea Craiova.

"Sper ca această promovare să fie un nou impuls pentru tinerii Stelei care trebuie să facă pasul la echipa mare", a spus antrenorul Leo Strizu, el fiind completat de căpitanul Mihai Onicaş: "Este cel mai frumos moment pentru noi. Suntem un grup de jucător talentaţi şi sper să ne demonstrăm valoare şi în eşalonul doi. De asemenea, aş vrea ca mulţi dintre noi să facă pasul spre echipa mare".

Steaua II se află pe primul loc în Seria a II-a a Ligii a III-a, cu 72 de puncte, având un avans de 6 puncte faţă de ocupanta locului 2, CS Ovidiu. Ultimul meci al steliştilor se va disputa tot pe teren propriu, împotriva celor de la Portul Constanţa.
Mai multe articole despre:
promovare Steaua II