MENIU

Steaua-Dinamo Zagreb 1-0, într-un amical jucat în Austria

Foto: NewsIn

Steaua a învins duminică formaţia Dinamo Zagreb, scor 1-0, într-un amical jucat la Bad Bleiberg (Austria), care a fost întrerupt de arbitru în minutul 84, pentru că terenul a fost invadat de fanii echipei croate.

Golul Stelei a fost marcat de Kapetanos, în minutul 69, după o combinaţie Toja - Ochiroşii şi o centrare venită de la cel din urmă.

Tehnicianul Cristiano Bergodi a început meciul cu următoarea formaţie: Tătăruşanu - Golanski, Ghionea, Goian, P. Marin - Szekely, Toja, Onicaş, Nicoliţă - Surdu, Kapetanos. În repriza secundă au mai jucat Bicfalvi, Bogdan Stancu, Ochiroşii, Rada, Baciu, Ceazar Lungu şi polonezul Grzelak. Acesta a intrat pe teren în minutul 81, în locul lu Szekely.

La acest meci a asistat şi o galerie a lui Dinamo Zagreb, ai cărei fani sunt numiţi "Bad Blue Boys". Aceştia au creat numeroase probeme, în special în prima parte a meciului. Dacă în primele minute au aruncat fumigene în teren, în minutul 17 un suporter a pătruns pe teren, în timp ce alte persoanne din galerie au aruncat cu apă în tuşierul de pe acea parte. În minutul 84, fanii croaţi au pătruns pe teren şi arbitrul a decis să pună capăt meciului.

Pentru Steaua aceasta a fost a treia victorie din cele trei meciuri amicale susţinute în Austria (3-0 cu NK Celje şi 2-0 cu Bohemians Praga ). Steaua va mai juca în acest stagiu un singur amical, cu ŢSKA Sofia, pe 7 iulie.
Mai multe articole despre:
Steaua amical dinamo zagreb Kapetanos