MENIU

Steaua - Bergodi: Nimeni nu-mi face echipa! Becali: În tur nu mă bag peste Bergodi!

Foto: NewsIn

Noul tehnician al Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, că nu-şi face griji în ceea ce priveşte amestecul lui Gigi Becali în alcătuirea primului 11, mai ales că a discutat despre acest aspect cu finanţatorul "roş-albaştrilor".

"Eu am discutat cu domnul Becali şi de acest lucru, de implicarea sa în alcătuirea echipei. Cred că se poate avea o relaţie bună cu domnul Becali, eu sunt o persoană deschisă, care spune deschis, în faţă, ce are de spus. La toate echipele pe unde am antrenat, niciun conducător nu şi-a permis să-mi facă primul 11. Un antrenor trebuie să explice de ce foloseşte un jucător sau altul, e normal asta, dar cred că între antrenor şi patron nu trebuie depăşite anumite limite", a spus Bergodi la Sport.ro.

Tehnicianul a precizat că în mare parte este mulţumit de lotul Stelei: "Eu lucrez cu materialul pe care îl am la dispoziţie, nu am pus nicio condiţie legată de transferuri, se poate începe cu acest material, dar se şi poate întări echipa cu doi, trei jucători. O să vedem dacă se poate face ceva", a spus acesta după care a ţinut să precizeze că deşi nu i s-a impus calificarea echipei în grupele Ligii Europa, el intenţionează să îndeplinească acest "obiectiv moral".

În replică la afirmaţiile lui Bergodi, patronul stelist Gigi Becali a declarat că nu va interveni peste tehnicianul italian în alcătuirea echipei. "Nu o să mă bag deloc în tur şi dacă nu vor fi probleme nu o să mă bag nici după aceea. Nu am să fac eu echipa, că nu mă interesează. Eu n-am făcut echipa niciunui antrenor", a spus Becali, la GSP TV.

Fostul căpitan al lui Lazio Roma a explicat că a acceptat să preia Steaua pentru că este o echipă cu blazon şi pentru că speră să fie o rampă de lansare către o echipă din Italia.

Tehnicianul va reveni în România pe data de 23 sau 24 iunie, pentru prezentarea oficială şi pentru deplasarea în primul stagiu de pregătire, de la Klagenfurt.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali antrenor Cristiano Bergodi