MENIU

Steaua a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Marius Croitoru

Foto: NewsIn

Clubul Steaua a anunţat, joi, că a reziliat pe cale amiabilă contractul pe care îl avea cu jucătorul Marius Croitoru, după doi ani şi jumătate în care acesta a evoluat pentru roş-albaştri.

Marius Croitoru s-a transferat la Steaua în ianuarie 2007, de la FC Vaslui, echipă împotriva căreia a şi jucat primul său meci la gruparea din Ghencea. Debutul său în cupele europene s-a realizat într-un meci din Cupa UEFA (actuala Liga Europa), în faţa celor de la FC Sevilla. Mijlocaşul s-a consacrat la FCM Bacău, unde a jucat cinci sezoane şi jumătate. De asemenea, jucătorul a participat cu Steaua în Liga Campionilor, în sezonul 2007-2008. În cariera sa, fotbalistul a mai evoluat pentru Turistul Bucureşti, FCM Bacău şi FC Vaslui.

În iarna lui 2008, conform spuselor lui Gigi Becali, tehnicianul de atunci al Stelei, Marius Lăcătuş, l-a convins pe finanţator să renunţe la serviciile Croitoru şi la alţi jucători. Din vara anului trecut, jucătorul a evoluat pentru Steaua II, în tot turul campionatului, contribuind decisiv la promovarea echipei în Liga a II-a, conform celor afirmate de antrenorul Leonard Strizu.

Jucătorul a depus apoi un memoriu la comisiile FRF pentru a deveni liber de contract şi a câştigat la toate instanţele, clubul fiind obligat să îi plătească aproximativ 60.000 de euro, provenind în mare parte din restanţe salariale.
Mai multe articole despre:
Steaua contract reziliere Marius Croitoru