MENIU

Stângaciu: Nu putem câştiga după ce venim din Liga Campionilor

Foto: NewsIn

După meciul cu Pandurii, antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a fost prea furios pentru a participa la conferinţa de presă, fiind înlocuit de secundul Dumitru Stângaciu.

"Se vede că nu putem câştiga după ce venim din Liga Campionilor. Băieţii au muncit mult, şi-au dorit victoria, dar s-a văzut oboseala acumulată în meciul de la Glasgow şi noaptea pierdută la întoarcere. Nu ne mulţumeşte această remiză, dar asta este situaţia. Formaţia Pandurii cred că s-a dăruit mai mult în acest meci. Era şi normal, a jucat cu campioana. Ar fi bine să joace tot timpul aşa", a declarat Stângaciu.

Petrescu a fost scuzat de managerul Mihai Stoica, acesta explicând că tehnicianul este epuizat, pentru că "el trăieşte absolut orice moment al antrenamentelor, nu numai meciurile".

Stoica a mai spus că Sorin Cârţu "ar trebui să plătească" pentru declaraţiile făcute după meci şi a precizat că Unirea trebuie să uite ultimele trei meciuri din campionat, în care a adunat doar două puncte şi să se gândească la meciul cu FC Braşov, din Cupa României.

Campioana Unirea Urziceni a terminat sâmbătă la egalitate, scor 0-0, meciul jucat în deplasare cu Pandurii, în care gazdele au rămas pe final în inferioritate, după eliminarea lui Păcurar.