MENIU

Ştampilele de vot au fost încurcate la Braşov

<descriere>
Încurcături cu ştampile de vot la Braşov

Încurcătură de proporţii în municipiul Braşov. Majoritatea secţiilor de votare au primit ştampile de vot purtând numere care nu se potriveau cu cele ale secţiilor. Preşedinţii au descoperit încurcătura la mult timp după ce au preluat materialele şi au asaltat telefonic Biroul Electoral Judeţean, cerând lămuriri.

Doar la câteva din cele 182 de secţii de votare din municipiul Braşov ştampilele de vot s-au nimerit potrivite cu numărul secţiei.  La majoritatea, cifrele de pe ştampile erau cu totul altele.

\"Dintr-o eroare a primăriei Braşov ştampilele au fost distribuite aleator. La această oră se desfăşoară procedura de recuperare a ştampilelor de vot, urmând a fi redistribuite în ordinea corectă\" a declarat Claudiu Petra, purtător de cuvânt BEJ Braşov

Reprezentanţii Primăriei Braşov se justifică prin faptul că este primul an în care numărul secţiei de vot apare şi pe ştampile şi dau vina pe proasta comunicare cu BEJ.

Autorităţile spun că procesul electoral nu a fost periclitat, iar până la miezul nopţii toate secţiile din Braşov au avut ştampilele corecte.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Braşov primărie ştampile secţii de votare BEJ