MENIU

Spice Girls s-ar putea reuni iar

Foto: Urbanbeatmovement.com

Fostele componente ale grupului britanic Spice Girls se gândesc să se reunească pentru a doua oară, a dezvăluit, într-un show de televiziune, Geri Halliwell, cea care, de altfel, a fost prima care a părăsit grupul.

"Eu şi fostele mele colege din Spice Girls suntem, înainte de toate, prietene. Ne întâlnim, discutăm şi avem planuri creative. De pildă, acum strângem informaţii despre posibilitatea... Dar nu aş vrea să spun mai multe acum. Avem un plan şi nu vrem să-l dezvăluim deocamdată", a spus Geri Halliwell într-un show de televiziune.

Ea este, de altfel, prima care a părăsit formaţia în mai 1998, scrie presa de specialitate din SUA.După plecarea lui Geri Halliwell, trupa a mai rezistat, în formulă de patru, până în 2001. Grupul s-a reunit în 2007, însă fără prea mult succes.   

Declaraţiile cântăreţei au venit la o zi după ce ea s-a întâlnit cu alte trei foste componente ale formaţiei, Emma Bunton, Mel B şi Mel C. A cincea Spice Girl, Victoria Beckham, nu a fost prezentă la întâlnire.

Grupul Spice Girls şi-a câştigat celebritatea în 1996, datorită piesei "Wannabe", inclusă pe un album vândut în peste 65 de milioane de exemplare.