MENIU

Spărgătorii de case din Liverpool au lovit din nou, însă la Everton

Foto: http://fifaworldleague.co.u

Fundaşul Phil Jagielka a fost jefuit în timp ce se afla acasă şi se uita la meciul din Cupa Ligii pe care Everton l-a jucat cu Hull.

Hoţii din zona Merseyside nu se dezmint şi au pus-o de-al 11-lea jaf, din ultimii trei ani, în care păgubitul a fost un fotbalist.

Contrar obişnuinţei, victimă nu a fost un fotbalist al lui FC Liverpool, ci unul de la rivala Everton, fundaşul Phil Jagielka. În prezent accidentat, acesta a fost jefuit chiar când era în propria-i casă, în timp ce se uita la un meci al echipei sale.

Acţiunea tâlharilor s-a petrecut miercuri seară, când Everton a învins cu 4-0 pe Hull, în Cupa Ligii. Atunci, trei bărbaţi, care aveau cuţite asupra lor, au intrat în casă şi l-au forţat pe acesta să le dea toate bijuteriile şi cheile de la maşina de teren, jucătorul fiind proprietarul a mai multor autoturisme de lux. Fotbalistul nu a fost rănit, iar maşina a fost găsită abandonată de poliţie.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, o casă de pariuri irlandeză lansase o ofertă de pariu mai puţin obişnuit şi anume care dintre "cormorani" va fi jefuit primul. Asta pentru că, de-a lungul vremii, au căzut victime Steven Gerrard, Jamie Carragher, Pepe Reina, Daniel Agger sau foştii "cormorani" Robbie Keane, Jerzy Dudek şi Peter Crouch.