MENIU

Spania - Florentino Perez a obţinut acordul lui AC Milan pentru transferul lui Kaka

Foto: www.dailymail.co.uk

Principalul favorit la câştigarea alegerilor prezidenţiale de la Real Madrid, Florentino Perez, îl va cumpăra la vară pe internaţionalul brazilian Ricardo Kaka, de la AC Milan, în schimbul căruia formaţia italiană va încasa în jur de 63 de milioane de euro. Cel puţin aşa susţin publicaţiile de casă ale madrilenilor, Marca şi AS.

Potrivit presei iberice, câştigătorul Balonului de Aur din 2007 va semna cu Real Madrid un contract valabil pe cinci sezoane şi va avea un salariu anual de aproximativ 9 milioane de euro.

Tranzacţia este, însă, condiţionată de rezultatul alegerilor prezidenţiale ale lui Real Madrid, care vor avea loc pe 14 iunie, dar şi de pretenţiile financiare ale impresarului şi, totodată, tatăl fotbalistului lui AC Milan, Bosco Leite.

Florentino Perez, fost preşedinte al lui Real între 2000 şi 2006, este artizanul echipei "galactice" a madrilenilor, în care au evoluat Luis Figo, Zinedine Zidane, David Beckham sau Ronaldo.

Kaka evoluează la AC Milan din 2003, când a fost achiziţionat de la Sao Paulo pentru 8,5 milioane de euro. În cele aproape şase sezoane pe care le-a petrecut în tricoul rossonerilor, atacantul brazilian şi-a trecut în palmares Liga Campionilor, Supercupa Europei, titlul în Serie A, Cupa Italiei, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

În decembrie 2008, Manchester City a fost dispusă să plătească pentru serviciile sale peste 100 de milioane de euro, însă jucătorul a preferat să rămână la AC Milan.
Mai multe articole despre:
AC Milan Real Madrid Kaka transfer Florentino Perez