MENIU

Spadasinele de aur s-au întors cu trenul din Bulgaria

Spadasinele cred că trenul le poartă noroc
Foto: Realitatea.net

Cele patru fete care au câştigat medalia de aur la Plovdiv, Ana Maria Branza, Anca Măroiu, Iuliana Măceşanu şi Simona Alexandru, au călătorit 16 ore cu trenul pentru a reveni în ţară.

Chiar dacă au obţinut aurul european, spadasinele României s-au întors cu trenul din Bulgaria de la Plovdiv, acolo unde şi lotul de băieţi a câştigat o medalie de argint.

După mai bine de 16 ore de călătorie cu trenul, cele patru fete de aur, Ana Maria Branza, Anca Măroiu, Iuliana Măceşanu şi Simona Alexandru nu s-au plictisit şi sunt hotărâte să repete isprava pentru că le poartă noroc.

"Prima dată când am câştigat o medalie de argint a fost la campionatul mondial de juniori, tot cu trenul am venit din Polonia, aşa că de acum încolo o să facem cerere să venim numai cu trenul", a declarat Ana Marian Brânză.

România a câştigat medalia de aur la proba de spadă feminin în cadrul Campionatului European de Scrima de la Plovdiv, Bulgaria. Echipa noastră a învins în ultimul act echipa Poloniei, scor 36-34. Echipa României de la sabie masculin a reuşit să obţină medalia de argint în cadrul aceluiaşi campionat.