MENIU

Sorin Ovidiu Vîntu: Realitatea nu e de vânzare

Foto: realitatea.net

Sorin Ovidiu Vîntu dezminte pentru Inpolitics zvonurile de pe piața media potrivit cărora recentul seism economic produs în trustul său de presă ar prefața înstrăinarea acestuia: "nu vând nimic".

''Realitatea nu e de vânzare", spune miliardarul. El susține, de asemenea, că nici măcar nu i s-a făcut vreo ofertă de cumpărare. "Cine să aibă, în România, bani să cumpere un trust de o asemenea valoare?", declară magnatul pentru Inpolitics.

Vântu spune că nici prin cap nu îi trece să vândă imperiul media: "nu am avut și nu am această intenție, Realitatea nu e e vânzare, nici acum si nici in viitor" și explică, totodată, că radicalitatea măsurilor care s-au luat recent se traduce prin aceea că "am sperat până în ultima clipă că nu voi fi nevoit să recurg la măsuri dure, că nu va trebui să tai din salarii și să fac disponibilizări. Asta speram, inclusiv acum câteva luni, când am hotărât să măresc, în loc să scad, salariile. Din păcate, lucrurile au evoluat altfel, economic vorbind...am tot așteptat, șase luni, să se schimbe ceva în bine, nu s-a întâmplat asta, am fost obligat să reacționez, într-un final, pe măsură. Piața e dură. Asta e tot!'', a explicat Sorin Ovidiu Vîntu.