MENIU

Sony lansează patru noi notebook-uri VAIO

Foto: Sony
Foto: Sony
Foto: Sony

Sony lansează noile modele de notebook-uri VAIO AW21S/B şi FW31ZJ . Modelele CS21S/T (cremă de caramel) şi CS21S/V (violet) completează seria notebook-urilor CS cu nunaţe îndrăzneţe şi tehnologie de ultimă oră.

Sony VAIO AW21S/B

Urmând linia de design iniţiată de VAIO în vara anului trecut, AW21S suprinde prin dimensiunile fluide şi generoase ale carcasei, care au permis şi integrarea unei tastaturi numerice. Modelul încorporează un ecran masiv cu diagonală de 18,4 inci (aprox 47cm) care suportă rezoluţia full-HD (1920x1080). Datorită sistemului de iluminare cu două lămpi a ecranului şi tehnologiei X-Black, lumina este dispersată uniform pe întreaga suprafaţa a display-ului, imaginile afişate fiind mai bine definite şi mai strălucitoare. De asemenea, unghiul de vizualizare a fost extins pentru o experienţă cinematografică de calitate.


Modelul AW21S/B include un procesor Intel Core 2 Duo P8600 cu o frecvenţă de 2,4 GHz, o placă video GeForce 9600M GT de la NVIDIA, cu memorie de 512MB.  În plus, modelul dispune de un hard-disk de 500 de GB pentru stocarea unui volum mare de conţinut digital.

 


 

Sony VAIO FW31ZJ

Modelul FW31ZJ cu ecran de 16,4 inci este un notebook portabil, anumite elemente ale structurii fiind alcătuite din aliaj de magneziu pentru a oferi o mai mare durabilitate. FW31ZJ dispune de o articulaţie cilindrică a ecranului care este special proiectat pentru a permite vizualizarea conţinutului multimedia în formatul de înaltă definiţie, integrând sistemul de iluminare cu două lămpi.

Modelul FW31ZJ este dotat, în premieră, cu sistemul de operare Windows Vista Home Premium (64 biţi), ceea ce permite accesarea tuturor celor 4 GB ai memoriei RAM. În plus, modelul încorporează procesorul Intel Core 2 Duo T9550 de 2,66 GHz, capacitatea de stocare fiind de 500 de GB. Sistemul este completat de unitatea optică Blu-ray care permite şi inscripţionarea discurilor BR.

 

 

Sony VAIO CS21S/T şi CS21S/V

Seria CS a primit două noi notebook-uri CS21S/T şi CS21S/V. Toate elementele de design ale acestor notebook-uri sunt concepute pentru o interactivitate completă: carcasa cremă de caramel sau violet, tastatura aerisită cu taste individuale, suprafaţa metalică pentru odihnirea palmelor şi sistemul tactil de control al sunetului şi imaginii vor redefini experienţa de utilizare. Cele două modele dispun de un procesor Intel CoreTM 2 Duo T6400 de 2 GHz şi de o unitate grafică NVIDIA GeForce 9300M. 
Preţul acestor modele este de 4699 de lei.  

 

 

Mai multe articole despre:
Sony notebook Vaio