MENIU

Sony anunţă cel mai mic camcorder Full HD cu GPS

Foto: Sony
Foto: Sony
Foto: Sony

Mai mic şi mai subţire decât predecesorul său, noul Handycam HDR-TG7VE anunţat de Sony este cel mai mic şi mai uşor camcorder Full HD.

Camera TG7VE dispune de o carcasă din titan, foarte solidă, cu un strat rezistent la zgârieturi. Dimensiunile aparatului sunt 62(D) x 117(H) x 30(W), iar greutatea acestuia nu depăşeşte 230g.


Memoria internă este de 16GB şi poate stoca înregistrări Full-HD audio-video de până la circa 6 ore. Pentru filmări îndelungate, un card suplimentar de memorie de 16GB poate înregistra 6 ore de filmare HD, pentru un total de până la 12.5 ore de înregistrare.

TG7VE e capabil să ţină evidenţa tuturor locurilor vizitate în cazul în care este folosit de către utilizatori în călătorii. Un receiver GPS punctează pe hartă toate punctele de atracţie, pe măsură ce utilizatorul le vizitează. După momentul filmării, funcţia Map Index afişează pe ecranul LCD locaţia fotografiilor şi a înregistrărilor precum punctele bifate pe o hartă. Utilizatorii pot reconstitui astfel traseul călătoriei cu ajutorul hărţilor online, pe un PC, prin aplicaţia Picture Motion Browser.

Funcţia inteligentă de detecţie a feţelor – Face Detection - ajustează automat expunerea şi focalizarea, pentru portrete filmate şi fotografiate deosebite. Funcţia Smile Shutter suprinde automat feţele zâmbitoare, chiar şi pe modul de filmare.

 



Ecranul tactil LCD are o diagonală de 2.7 inci iar simpla lui deschidere pregăteşte camcorder-ul de filmat instantaneu. 

 

Handycam HDR-TG7VE Full HD cu Memory Stick va fi disponibil începând cu luna iunie 2009.