MENIU

SONDAJ REALITATEA.NET: Naţionala lui Răzvan Lucescu vs. Naţionala preşedinţilor

Foto: NewsIn

Câţiva preşedinţi de club din Liga I au lansat un atac la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu. Tânărul antrenor, susţinut de o altă parte a oamenilor de fotbal, le-a răspuns, însă, că nu se va lăsa intimidat de presiuni şi că pentru România vor juca doar fotbaliştii care merită cu adevărat. REALITATEA.NET te invită să votezi naţionala pe care o preferi.

Puşi pe hârtie, fotbaliştii pe care preşedinţii de cluburi i-ar dori în primul "unsprezece" al naţionalei nu alcătuiesc o echipă prea rea, însă ea este aproape imposibil de introdus în teren, în special din cauza lipsei de experienţă.

Pe de altă parte, lui Răzvan Lucescu i s-ar putea reproşa că nu a început încă o reală reconstrucţie a naţionalei, obiectivul său de a califica echipa reprezentativă la Euro 2012 încercându-se a fi atins cu jucători care vor fi trecuţi bine de 30 de ani, inapţi pentru a duce apoi naţionala şi la CM 2014.

Naţionala lui Răzvan: Coman - Săpunaru (Maftei), Rădoi, Chivu, Raţ - Mara (M. Roman), Ghioane, I. Apostol, Max Nicu - R. Surdu (G. Bucur), Marica.

Naţionala preşedinţilor: Pantilimon (Tătăruşanu) - Maftei, Tamaş, Ghionea, Raţ - Nicoliţă (Torje), Dorel Stoica, Bourceanu, Tănase (Adrian Cristea) - Bogdan Stancu, Marius Niculae (Florin Costea).

Alege naţionala pe care o preferi!