MENIU

Soluţii pentru cei care nu s-au hotărât unde să petreacă vacanţa de Paşte

Foto: flickr.com

Se apropie sărbătorile Pascale şi ne gândim tot mai mult unde ne vom petrece zilele libere. Unii sunt atraşi de ideea unei plaje exotice, alţii nu vor să renunţe la meleagurile autohtone. Există însă şi nehotărâţii pentru care există câteva soluţii.

Cei care vor să meargă în Tunisia, Egipt sau Turcia trebuie să ia în calcul un buget care porneşte de la 350 de euro de persoană. Asta înseamnă 6 nopţi de cazare cu demipensiune într-un hotel de 4 stele şi transport cu avionul.

Dacă Parisul sau Dubaiul vă fac cu ochiul, atunci puteţi petrece o vacanţă minunată şi acolo. Vă puteţi răsfăţa de Paşte cu o vacanţă all-inclusive, 6 nopţi cazare cu demipensiune într-un hotel de 4 stele şi totul porneşte de la 600 de euro de persoană.

5 nopţi de cazare cu demipensiune într-un hotel de 4 stele pornesc de la 700 de euro pentru cei care doresc să meargă în Israel de Paşte. Dacă aveţi nevoie de mai multă adrenalină, încercaţi Saffary sau Oceanul Indian! 5 nopţi de cazare la 4 stele, la numai 1500 de euro.

Tărâmul românesc este ceva mai accesibil. Maramureşul ne aşteaptă cu 4 nopţi de cazare la pensiuni agroturistice de 3 sau 4 margarete cu oferte de la 100 la 250 de euro. Aici este inclusă şi masa din noaptea Învierii, dar şi o plimbare cu trăsura trasă de cai.

Dacă vreţi să vă relaxaţi pe un vaporaş, puteţi să optaţi pentru câteva zile în Delta Dunării. 4 nopţi de cazare cu mic dejun - 150 de euro. Cei care vor să vadă marea pot alege atât litoralul românesc, cât şi pe cel bulgăresc. Tarifele sunt foarte apropiate, în ambele cazuri, pentru 6 nopţi de cazare la 4 stele, plătiţi de la 100 de euro în sus.

Mai multe articole despre:
preţuri vacanţă litoral Dubai Paşte